dierenzorg kattenhotel

Voor uw kat bieden wij een uitstekende plek met 24 uur per dag verzorging tijdens uw afwezigheid!

Ons pand biedt beneden bedrijfsruimte voor het kattenhotel en de trimsalon. Boven wonen wij. Door de combinatie woning-werk is er bijna 24 uur per dag iemand aanwezig om de noodzakelijke aandacht te geven aan onze gasten.

De liefdevolle, vertrouwde zorg is hier optimaal beschikbaar, zodat u gerust op vakantie kunt gaan met de gedachte dat uw huisdier in goede handen is. In dit pand is ook een modern uitgeruste trimsalon beschikbaar voor de "metamorfose" van uw viervoeter.

De meeste gasten verblijven hier gedurende de vakantie van hun baasjes. Echter ook indien u langdurig in het ziekenhuis moet verblijven, een ingrijpende verbouwing van uw huis uitvoert of op zakenreis in het buitenland verblijft, kunt u de zorg over uw huisdier aan ons toevertrouwen. Het zal u rust geven, dat uw huisdier in veilige handen is, gedurende uw afwezigheid.

De openingstijden (voor het halen en brengen van katten) van het kattenhotel zijn:
maandag t/m vrijdag: 10:00 - 14:00 uur en zaterdag: 10:00 - 12:00 uur

LET OP: I.v.m COVID-19 dient u voor het halen van uw huisdier vooraf een (telefonische) afspraak te maken, zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw huisdier gereed staat en er minimale wachttijden ontstaan in de hal van ons bedrijf. 

Reserveren voor een plekje voor uw kat in het kattenhotel kan (het liefst) via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon (zie de contact pagina.)

HELAAS: Voor de gehele maand augustus 2020 is het kattenhotel inmiddels volgeboekt.

In overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke is ingegaan op 25 mei 2018, is een Privacy Policy opgesteld welke HIER of via bovenstaand menu: “contact”, “Privacy Policy” te lezen is.

 

 

 LET OP:  Update vrijdag 19 februari 2021

 Per 19 februari is de trimsalon weer open, onder de volgende strikte voorwaarden:

  • er moet van tevoren een afspraak worden gemaakt;
  • de eigenaar moet het huisdier bij de deur van de trimsalon afleveren en na behandeling weer bij de deur ophalen;
  • de eigenaar van het huisdier mag niet bij de trimsalon naar binnen;
  • bij de overdracht van het dier houden eigenaar en trimmer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.